Добре дошли в нашия магазин
all in one store

Категории

GDPR политика за защита на личните данни

                                                                           ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 TMT Solution не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на TMT Solution  както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта www.Allstore.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от TMT Solution по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

   2 Какво представляват лични данни:
Лични данни са всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице (като електронен адрес, имена, възраст, дата на раждане, телефон и други).

Лични данни, разкриващи раса или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения или членство в синдикални организации и обработка на генетични данни, биометрични данни с цел еднозначно идентифициране на физическо лице, здравето или данните относно сексуалния живот или сексуалната ориентация на физическо лице са специална категория лични данни. ТМТ Силюшън не събира и обработва такава информация за Вас.

    3 Събиране и използване на лични данни:
ТМТ Солюшън събира, използва, съхранява и обработва личните Ви данни, които са нужни за изпълнение на предоставяне на услугите и стоките на ТМТ Солюшън . Данните Ви служат за управление на Вашия профил в интернет страницата ни и управление на Вашите поръчки.

    4 Какви лични данни събираме:
- При създаване на Профил, регистриране на интернет страницата ни, купуване продукт, сключване на договор - имената Ви; електронния Ви адрес; адрес за доставка на поръчаните от Вас стоки;
- За управление на достъп и идентифициране на профила Ви – електронен адрес и парола;
- Детайли за плащане и защита на данните Ви, свързани с плащането – електронен адрес, номер на клиент, номер на телефон, адрес за фактура, адрес за доставка, информация, свързана със средството за плащане, сума на покупката и честота на извършваните покупки;
- За издаване на фактура и обработването й – имената Ви, адрес за фактура, адрес на доставка, електронен адрес, използвано средство за плащане, сума на плащането и продукт/и, дата на покупката;

 5 На какво основание и за какви цели обработваме Вашите лични данни
Основните дейности, цели и основания, които са свързани с обработване на личните данни за ТМТ Солюшън са:
- Дейности по управление на електронния ни магазин:
-- Данни за целите на изпълнение на направена поръчка/и от електронния магазин на ТМТ Солюшън на основание сключването на договор;
-- Осчетоводяване и фактуриране на покупките и електронния магазин на основание законовото ни задължение за това;
- Дейности по управление на Вашия профил на интернет страницата ни:
-- Данни, свързани с управление на достъпа Ви (идентификация), на основание Вашето дадено съгласие;
- Маркетинг дейности на Дружеството на основание дадено съгласие.
Личната информация, която събираме, ни позволява да Ви държим в течение относно най-новите ни продукти и предстоящи събития. Тя ни помага и да подобрим услугите, съдържанието и рекламата ни. В случай че не желаете да фигурирате в списъка ни с адреси, можете да се отпишете по всяко време като актуализирате предпочитанията си в профила и на интернет страницата.

 6 Използваме лична информация, защото тя ни помага в разработването, доставката и усъвършенстването на продуктите, услугите, съдържанието и рекламата ни. Възможно е периодично да използваме личната Ви информация, за да изпращаме важни съобщения като известия относно покупките Ви и промени в правилата, условията и различните ни политики.
В допълнение Вашите данни се обработват от ТМТ Солюшън  и за целите на:
- Установяване на рекламации, свързани с продукти на ТМТ Солюшън  , на основание легитимния интерес;
- Въпроси, отправени към нас, свързани с продукти, на основание съгласието Ви

  Разкриване на Вашите лични данни:
  7 В дадени случаи ТМТ Солюшън  може да разкрива определена лична информация пред подизпълнители, които работят с нас като предоставят продукти и услуги, свързани с дейността на Дружеството.

     8 За случаите, в които ТМТ Солюшън  споделя информация за Вас с трети лица – доставчици на ТМТ Солюшън  , Дружеството има механизми, с които гарантира, че те предоставят ниво на защита на данните според уговорения стандарт за това. Вашите данни се считат за поверителни и за нашите партньори.

      9  Възможно е да се наложи – по закон, при съдебен процес, при съдебен спор и/или по заявка от страна на обществени и правителствени органи в или извън Вашата страна на местоживеене – ТМТ Солюшън  да разкрие личната Ви информация. Възможно е и да разкрием информация за Вас, ако установим, че за целите на националната сигурност, правоприлагането или други проблеми от обществена значимост, такова разкриване е необходимо или уместно.

 10  Защита на личните данни 
ТМТ Солюшънвзима предпазни мерки – включващи административни, технически и физически мерки – за да защити личната Ви информация от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

Онлайн услугата – ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН Предоставена на ТМТ Солюшън от Мирчев Идеас ЕООД използва кодиране чрез защитени способи на всички уеб страници, на които се събира лична информация.

11 Съдържание, генерирано от потребителя и социални мрежи:
  Когато публикувате във социални мрежи, личната информация, която споделяте, е видима               за други потребители и може да бъде четена, събирана или използвана от тях. Вие носите              отговорност за личната информация, която изберете да предоставите в тези случаи.

 12  Всички служители на ТМТ Солюшън са задължени да опазват поверителността на                информацията Ви, както и да спазват приложимите организационни и технически мерки                 за   защитата й. Достъпът до данните Ви е ограничен на принципа на необходимост за                    извършване на задълженията си.

13 За случаите, в които ТМТ Солщюшън споделя информация за Вас с трети лица –      доставчици на ТМТ Солюшън, Дружеството има механизми, с които гарантира, че те  предоставят ниво на защита на данните според уговорения стандарт за това.

14 Съхранение на личната Ви информация:
15   Ще задържим личната ви информация за период, необходим да бъдат изпълнени     целите, изложени в настоящата Политика за защита на личните данни, освен ако по закон   не се изисква да я задържим за по-дълъг период. Според вида данни и целите, за които са събрани, е определен срок за съхранение, с изтичането на който информацията се изтрива  окончателно.
  • Използвани бисквитки от Seliton / Summer Cart
  •   3.1. WLID: Позволява да намерим списъците с желани продукти на клиента, запазва се 6 месеца
  •   3.2. PCC: Позволява да намерим постоянна или изоставена количка на клиента, запазва се 6 месеца
  •   3.3. PPLastShow: Ограничава колко често да се показват изкачащите прозорци, запазва се 2 месеца, не съдържа лични данни
  •   3.4. PCODE: Позволява свързане към партньор и съответно ценообразуване, запазва се 90 дни
  •   3.5. PointsReferrer: Позволява правилното възнаграждаване с бонус точки, запазва се 30 дни
  •   3.6. MIPHPF_SESSION<номер>: Запазва идентификатора на сесията на клиента, запазва се само за текущата браузерна сесия

 16   Вашите права във връзка с личните Ви данни:
 Предоставяйки Ваши лични данни на ТМТ Солюшън, Вие можете по всяко време да:
   - проверите точността, пълнотата и актуалността на информацията Ви за контакт,        като влезете във Вашия профил в интернет страницата на ТМТ Солюшън  -  изискате право на достъп до личните Ви данни, обработвани от ТМТ Солюшън;
     - изискате право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или   блокиране на личните Ви данни;
    - изискате право на преносимост на данните в структуриран, широко използван и      пригоден за машинно четене формат;
   - изискате правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви     данни, когато има законни основания за това;
   - изискате право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на               получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации и др.;
   - изискате право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.
 Ако искате да упражните правата си или да изявите отказ от получаване на електронния   бюлетин и други маркетингови комуникации, може да се свържете с нас чрез изпращане на съобщение на Office@Allstore.bg
   18Деца:
Не събираме лична информация от деца на възраст под 16 години. Ако научим, че сме   събрали лична информация на дете на възраст под 16 години, ще предприемем стъпки, за  да изтрием информацията възможно най-скоро.

Валидност и актуализиране на политиката:

 Нашата политика за защита на личните данни може да бъде актуализирана периодично.                    При промяна в настоящата политика, на уеб сайта ни ще бъде публикувано съобщение,                   както и актуализираната Политика за защита на личните данни.

                                                    Последна актуализация 03.02.2021г.

Нови продукти

Най-продавани